McAfee: Kripto para piyasası 20 trilyon değil, bunun 10 katı olacak

Siber güvenlik uzmanı John McAfee, Mike Novogratz'ın geçtiğimiz günlerde "Kripto para piyasası 20 trilyon dolara ulaşacak" sözüne atıfta bulunarak, "Bunun 10 katı olacak. Bu rakamlara inanın." dedi.

Tesla, SpaceX ve Skype gibi önde gelen teknoloji firmalarına erken dönemde yaptığı yatırımlarla bilinen milyarder isim Mike Novogratz, aynı zamanda bir Bitcoin evanjelisti.

Novogratz, geçtiğimiz günlerde katıldığı Bloomberg Invest konfersanında Bitcoin ve kripto paralarla ilgili konuşmuştu. Bu konuşma sırasında Novogratz, kripto para piyasasının 20 trilyon dolarlık bir piyasa haline geleceğini iddia etmişti.

Siber güvenlik uzmanı John McAfee, Novogratz’ın bu iddiasını bir adım ileri taşıdı.

McAfee kişisel Twitter hesabı üzerinden Novogratz’ın sözlerine atıfta bulunarak, “Kripto para piyasası 20 trilyon dolarlık bir piyasa haline gelecek. Bunun 10 katı olacağına inanıyorum. Kripto ilerledikçe itibari paralar büyük ölçüde değer kaybedecek. 2021 yılına kadar ABD Doları bugünkü değerinin yalnızca 5’te 1’i edecek. Bu rakamlara inanın.” ifadelerini kullandı.

Cryptocurrency will become a $20 trillion market. I believe it will be 10 times that. Remember: Fiat currencies will be drastically devalued as Crypto advances. By 2021, the US dollar will be worth only 1/5 of what it is worth today. Believe these numbershttps://www.ccn.com/cryptocurrency-will-become-a-20-trillion-market-billionaire-bull-mike-novogratz/amp/ 


Cryptocurrency Will Become a $20 Trillion Market: Billionaire Investor

McAfee’nin bu sözleri topluluğun büyük ilgisini çekti. Tweet, yaklaşık 1000 retweet ve 2000 beğeni aldı.