SİZCE BTC NEREYE GİDER?


2010 yılından beri BTC çoğu dönemlerde beklenmedik yükselişler yaptı ve kar satışları, devlet baskıları,  yasaklar, manipülasyonlar derken insanları canından bezdirecek kadar büyük düşüşler oldu.


Bekledik, hodl yapanlar btc tarihten silenecek dediler. BTC bir daha asla 100 usd olmaz dediler. 


Üzerinden 180 gün geçtiğinde BTC 400 usd olmuştu. 


BTC ' den ümidini kesenler 20 usd ye btc satmıştı. Satmayip Elimde tutsam şimdi  çok şey kazanacaktim duayenlerin ağıtlarını işittik.


Sene 2011 oldu benzer senaryoyu yaşadık,


...


2014 olduğunda MtGox çöktüğünde dünyadaki btc miktarının yüzde 80 lik kısmı hezimete uğradı. BTC artık ilelebet sakat kalır dediler çünkü dünya coğrafyasının yüzde 80' lik kısmının sular altında kaldığını düşünün.? Aklınızda kötü bir geçmiş canlanıyor değil mi? 


Ne oldu ? 6 ay geçmişti üzerinden ve btc o seneyi sicrayisla kapatmasa da eski seviyeye gelmişti. 


Sene 2015 ... BTC öncekinden daha güçlüydü..


Sene 2016 da BTC 1000 usd ye göz kırpmaya başlamıştı, ben geliyorum diyordu. Yine BTC bankacılığın önüne geçer mi? BTC ile bankacılık risk altında derken BTC yi baskilamaya çalışanlar baktı ki BTC bankacılığı ezmiş geçmiş.


ÇOK fazla yükselmişti ve manipülasyonlar kötü düşüşlere de mağdur bırakıyordu sistemi. 


2017 senesinde o kadar büyük işlemler görmeye başladık ki, artık blok boyutu transferleri onaylamaya yetmiyordu. Gördükki BTC nin dünyada rakibi kalmamış artık kendi kendinin rakibi olmuştu. BTC artık rakipleri bir dev gibi ezmiş geçmiş, kendi cüssesine göre pist arıyordu. 


Bu çözüm için BITCOIN  SEGWIT çözümü sunuldu. Blokları 4 kat rahatlatan bir teknolojinin aylar süren beta sürümü,   oylaması, entegrasyonu,  forklar ile yarışırken baktikki btc ye uygun hazırlanan zemin onu 780 usd ile başlayan ve yıl içinde 5 defa git - gel yapmasına sebep olan şartlara rağmen 19.500 usd yi görmesine sebep olmuştu.


Anladikki Siz Atınıza uygun ortam oluşturursanız Çok Güzel bir yarış çıkarıp sizleri fazlası ile onurlandırıyor.


Şimdi tüm zamanların istatistikelerine baktığımız zaman BTC üst üste gelen yüzde 20... yüzde 25... ve bu gibi 50 gün süren  düşüşlerin ardından tekrar toparlaması için en fazla 3 ay beklemiş. 


Bu duruma nereden bakarsanız bakın BTC haziran ayında biraz acımasız bir yukselis yapabilir diye yorumlayabiliyor.


Bunu neden söylüyoruz? BTC nin tüm geçmişini masaya yaptırdığımız istatistikler bunu söylüyor.


BTC bitti, BTC bu sene xxxx rakamını göremez, BTC bir daha güneş yüzü göremez Gibi sözleri biz çok işittik. Artık onları duymuyoruz.


isteyen inandığı gibi yatırım yapsın. Biz işimize bakıyoruz. 


SERDAL TANAK

www.bitmainturkiye.com

www.generalmadencilik.com